Stichting Het Old Burger Weeshuis Sneek steunt Sneeker belangen en initiatieven.

Stichting Het Old Burger Weeshuis Sneek steunt Sneeker belangen en initiatieven.

Vereniging Impact Colorguard vervangt kunstofvloer

Impact Colorguard is een succesvolle Colorguardvereniging uit Sneek die al meer dan 10 jaar uitkomt in de landelijke CGN Competitie met groepen in de jongste en oudste klassen. Elk jaar vertonen wij  een show met dans, vlaggen, riffles en sabres. De shows worden speciaal voor de groepen geschreven en de shows duren tussen de 5 en 10 minuten, afhankelijk van de klasse waar de groep uitkomt. Het wedstrijdseizoen loopt van januari tot maart en de wedstrijden vinden plaats in sporthallen, door het hele land. Om deze shows goed voor de dag te laten komen wordt er op de sporthalvloer een kunststof vloer neergelegd van ongeveer 20 bij 10 meter zodat de lijnen van de sporthalvloer niet storend zijn.

De vloer die Impact gebruikte was inmiddels een jaar of 7 oud en door het intensieve gebruik zwaar onderhevig aan slijtage. Voor het vervangen van deze kunststof vloer is Het Old Burger Weeshuis gevraagd om een financiële bijdrage. Impact is heel erg blij met de toekenning van deze bijdrage. 

Net voor de Coronaperiode is de nieuwe vloer aangeschaft: een mooie antracietkleurige vloer die ook nog lichter van gewicht is dan de vorige. Er kon in 2020 slechts 1 maal op getraind worden omdat alle activiteiten wegens de Corona-beperkingen stopgezet moesten worden. 

Inmiddels mogen we weer trainen en heeft de eerste training op de nieuwe vloer plaatsgevonden in de Sneeker Sporthal. Wat zijn wij blij met de nieuwe vloer! De kleuren van de vlaggen komen prachtig uit op de nieuwe vloer. Op de foto is onze Junior-groep te zien, in gewone trainingskleding, maar al wel met de flitsende wedstrijdvlaggen.

Namens Impact Colorguard,
Penningmeester Rienk Punter

Meer projecten

Volgende project
Expositie Dragers | Werkpaarden in beweging in het FSM
Vorige project
Het project van [Buddies] is met succes afgerond