Stichting Het Old Burger Weeshuis Sneek steunt Sneeker belangen en initiatieven.

Stichting Het Old Burger Weeshuis Sneek steunt Sneeker belangen en initiatieven.

Spelen bij Tennisvereniging NOMI

Tennisvereniging NOMI wil de jeugd meer bieden dan de georganiseerde tennisles en tennispotjes. Het prachtige tennispark heeft de accommodatie uitgebreid met een speel- en oefenplein, waar kinderen altijd lekker een balletje kunnen slaan en uitgedaagd worden om hun vaardigheden te vergroten.

De mobiele tennismuur is het paradepaardje van het speelplein! Dankzij een donatie van het Old Burger Weeshuis Sneek hebben we dit toestel kunnen aanschaffen, waarvoor dank! Op 2 april 2023 is het tijdens de Family Fundag onthuld door clown Sander van Circus Salto, samen met Atze Osinga, voorzitter van Stichting Fertier.

Vriendjes, broertjes, zusjes, buurkinderen… iedereen mag komen spelen, het park is overdag vrij toegankelijk. NOMI wil een “Open Club” zijn, waar jong en oud elkaar ontmoeten voor de gezelligheid, maar vooral ook om lekker buiten te spelen. Naast dit Kinderplein, is NOMI in april 2023 ook gestart met een wekelijks beweeg uur voor ouderen, “OldStars tennis”, een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds. De prachtige Tri-Tennis mobiele tennismuur voor de kinderen, wordt intussen ook door ouderen gebruikt. Een ideaal attribuut om in je eigen tempo en vanuit je eigen kracht ballen te slaan. NOMI (1928) betekent: Naar Ontspanning Met Inspanning… maar intussen is het ook: Noflik Ontmoeten Met Impact 😊.

Meer projecten

Volgende project
Eerste exemplaar “Om de Meer” is overhandigd aan de directeur van de stichting ENL
Vorige project
Door het donker: theatervoorstelling over de verzetsfamilie Lever uit Sneek