Stichting Het Old Burger Weeshuis Sneek steunt Sneeker belangen en initiatieven.

Stichting Het Old Burger Weeshuis Sneek steunt Sneeker belangen en initiatieven.

De dag van het Circus On the Move!

Na een lange voorbereidingstijd was het 24 september 2022 eindelijk zover. De dag van het Circus On the Move! Op vrijdag werd de circustent van Circus Salto al opgezet op het terrein van het Schuttersveld zodat alle jonge muzikanten vanaf half tien op zaterdagochtend aan hun circusavontuur konden beginnen. Naast repeteren was er tijd voor een circusworkshop en konden de kinderen o.a. jongleren, op een grote bal staan en over een koord lopen. Vervolgens stond er een heerlijke lunch klaar. Diverse ouders hadden stapels pannenkoeken en broodjes knakworst gebracht, waarna iedereen met een volle buik helemaal klaar was voor de generale repetitie. 

Vanaf half drie stroomden het publiek toe. Ruim 200 mensen hebben vervolgens een uur lang genoten van een geweldig concert. We zijn enorm trots op al die jonge muzikanten die hebben laten zien en horen dat ze wel een showtje weg kunnen geven. Zo kwam er een heuse ijsbeer de piste in en heeft het publiek tijdens veel liedjes mee kunnen zingen en dansen. En dat het publiek genoten heeft, bleek achteraf wel door het lange staande applaus waarmee dit concert werd afgesloten. 

Met dank aan de financiële steun van OBW Sneek is het mogelijk geweest dit circus te organiseren en heeft het publiek gratis kunnen genieten van het optreden van het allerleukste jeugdorkest van het Noorden. 

Meer projecten

Volgende project
Geslaagd pilot ‘Oade oan de Ko’
Vorige project
Muzikale Wending bij Sociaal Pension Sneek