Stichting Het Old Burger Weeshuis Sneek steunt Sneeker belangen en initiatieven.

Stichting Het Old Burger Weeshuis Sneek steunt Sneeker belangen en initiatieven.

Bijzondere eindmusical groep 8 Thomas van Aquinoschool

Na maanden van voorbereiding was het afgelopen zomer eindelijk zo ver! Juffen, regisseuse, dansdocenten, ouders en nog heel veel anderen zijn in de weer geweest om van deze musical één groot feest te maken. Onder het thema “Met jouw hand in mijn hand” brachten de leerlingen van groep 8 een spetterende eindmusical.

Het Theater Sneek was gevuld met een bont gezelschap! Piet Hein Herfkens, Directeur van de Thomas van Aquinoschool: “Het komt niet vaak voor dat je een kans krijgt om de eindmusical van groep 8 op een van de mooiste plekken van Sneek uit te kunnen voeren. Toen wij van het initiatief van stichting ’t Waterpoartsje hoorden om een eindmusical mogelijk te maken in het Theater Sneek, pakten we deze kans gelijk met beide handen aan.”

Hij vervolgt: “De stichting ’t Waterpoartsje heeft als missie het ondersteunen van plezier en gemeenschap in Sneek, een missie die naadloos aansluit bij onze school. Daar willen we kinderen het vertrouwen en de vaardigheden geven om steeds opnieuw te leren en hun dromen waar te maken. We willen ze klaar maken voor de toekomst, voor de volgende stap.

De eindmusical van groep 8 heeft altijd iets bijzonders: een herinnering die blijvend is voor iedereen. Wie weet er nu niet meer wat hij of zij speelde tijdens de musical? Dit jaar is de herinnering nog intenser geworden, want het komt elk jaar vaak voor dat de eindmusical in het theater van Sneek opgevoerd wordt!” Alle leerlingen, juffen, Theater Sneek, de regisseuse, ouders, dansdocenten en stichting ’t Waterpoartsje en iedereen die meegeholpen heeft om deze avond mogelijk te maken: bedankt! Zonder jullie was het niet zo’n bijzondere musical geworden.

Wietse Nieuwenhuis, namens stichting ’t Waterpoartsje: “Hier doen we het voor! Met onze ambassadeurs, de school, het Old Burger Weeshuis zijn we enorm blij en trots op dit markeringsmoment. We hebben het nog bijzonderder mogen maken door de musical in Theater Sneek op te kunnen laten voeren en alle inspanningen professioneel te laten fotograferen. Op die manier krijgen de kinderen, hun ouders en de organisatoren ook nog een blijvende herinnering aan dit moment.” “Plezier en gemeenschap zijn de kernwaarden van stichting ‘t Waterpoartsje. We hopen dat iedereen een fantastische avond heeft beleefd, met volop plezier en gemeenschap. Wij hebben genoten van deze bijzondere mijlpaal!”

Bijzondere eindmusical groep 8

Meer projecten

Volgende project
Buitengewoon geslaagde jubileumeditie Sneker Filmwinter 2020
Vorige project
Concert England comes to Snits